Rakennustuotanto

Korkealaatuisia kylpyhuoneita

Parmarine Oy:n asennusvalmis kylpyhuone, suihkuhuone sekä wc – ja saunatila on laadukas ratkaisu kerros- ja rivitaloihin sekä hotelleihin. Lisäksi valmistila soveltuu erinomaisesti mm. asuntoloihin, palvelutaloihin ja sairaaloiden potilashuoneisiin. Parma Kylpyhuoneet valmistetaan mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten ja kohdekohtaisten suunnitelmien mukaisin tuotekokonaisuuksin.

Toimitus työmaalle

Parma Kylpyhuoneet toimitetaan työmaalle sovittuna ajankohtana täysin käyttövalmiina märkätiloina, kaikkine sisustus-, kalustus- ja LVIS-asennuksineen. Työmaan ammattitaitoa ja aikaa vievät työvaiheet on siirretty tehtaan hallittuihin olosuhteisiin. Tämä nopeuttaa rakennuksen valmistumista, vapauttaen sidottua pääomaa aikaisemmin ja vähentäen rakennusaikaisia riskejä.

Parmarine Oy tarjoaa täyden palvelun koko projektin hallintaan, asiantuntemuksella suunnittelusta toteutukseen. Suunnitteluvaiheen yhteistyöllä löydetään vaivattomimmin ratkaisut asuntojen hyötypinta-alan ja toimivuuden lisäämiseksi, saavuttaen kaikki valmistilatoimituksen tarjoamat tekniset ja taloudelliset edut. Lisäksi tilojen soveltuvuus liikuntarajoitteisille toteutetaan määräysten ja yksilöllisten tarpeiden mukaan.