Sisältöön »
 

Laadukkaat käyttövalmiit kylpyhuoneet

Parmarine Oy:n asennusvalmiit kylpyhuoneet, suihkuhuoneet sekä wc- ja saunatilat tarjoavat ensiluokkaisen ratkaisun erilaisiin rakennusprojekteihin kerrostaloihin, rivitaloihin ja hotelleihin, asuntoloihin sekä palvelutalojen ja sairaaloiden potilashuoneisiin. Asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöidyt Parmarine kylpyhuoneet tarjoavat huolettoman tavan märkätilojen toteutukselle.

 

Vastuullisuus

Vastuullisuus

Parmarine Oy takaa kylpyhuoneiden toimivuuden ja projektikohtaisen sopivuuden ja ottaa kokonaisvastuun lopputuotteen virheettömyydestä.

Helppo ja nopea asennus

Helppo ja nopea asennus

Kylpyhuoneet toimitetaan työmaalle sovittuun aikaan ja nostetaan suoraan paikoilleen, jolloin materiaalien tilapäisen varastoinnin tarve häviää.

Valvottu valmistus

Valvottu valmistus

Tuotantoprosessin suorittaa tehtaalla Parmarinen koulutettu henkilökunta. Turvallisten materiaalien käyttö ja kierrätys ovat tärkeitä valmistusprosesseissamme.

Tasainen laatu

Tasainen laatu

Kaikki rakenneratkaisut testataan perusteellisesti ennen toimitusta vedeneristyksen, kestävyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi. Kaikki kylpyhuonerakenteet ovat palamattomia ja kosteudenkestäviä.

 
Toimitetaan paikan päälle

Toimitetaan paikan päälle

Parmarine Kylpyhuoneet toimitetaan paikan päälle sovittuna ajankohtana täysin käyttövalmiina märkätilayksiköinä rakennustyömaan riskien ja aikaa vievien työvaiheiden minimoimiseksi. Talotekniikka-asennukset sisältyvät toimitukseen sovitussa laajuudessa.

 

Referenssit

vellamo.jpg

hotelli-lyyra.jpg

sinsenveien-51-53.jpg

 

Kaikki referenssit

 

Haluatko tietää lisää kylpyhuoneistamme?

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi ja lähetämme tarjouksen.

Ota yhteyttä

 
SINTEF Certification
Eurofins Construction Product Certificate